Početna - IZDVOJENO - Hrvatska izgubila utakmicu za brončanu medalju
foto: Pixell

Hrvatska izgubila utakmicu za brončanu medalju

Danas je hrvatska rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu u Danskoj igrala utakmicu protiv Španjoske za brončanu medalju. No, nažalost Španjolci su ipak bili sretnije ruke te su odnjeli medalju s ovog prvenstva, a Hrvatska je zauzela najgoru, 4. poziciju.

Čini se da naši rukometaši ipak nisu smogli dovoljno snage da pobijede u utakmici za treće mjesto te su, s rezultatom 28:29 izgubili od Španjolske.
Španjolci su u utakmicu ušli za nijansu bolje, vodili su od starta za pogodak, naši su stizali i nisu dali da im suparnik pobjegne. Ipak, u jednom trenutku Španjolska je zaprijetila i povela s tri gola prednosti. No, naši su se dečki “snašli” te su na poluvrijeme otišli samo s jednim golom zaostatka.

Nažalost, u nastavku utakmice Španjolska je ipak bila bolja i potpuno je kontrolirala igru. Španjolci su odžali prednost do kraja, ma kako je naši pokušavali stići. Kod samo gola minusa 26-27 dobili smo igrača više, no do preokreta nije došlo.

Ne treba sumnjati da su dečki dali sve od sebe. Iduće godine čeka nas Svjetsko prvenstvo u Katru i sigurni smo da će tada biti puno bolje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...