Početna - IZDVOJENO - Hrvatski proizvodi u automobilima Taxi Cammea
taxi-cammeo

Hrvatski proizvodi u automobilima Taxi Cammea

Nakon što su tijekom ljeta obnovili postojeću flotu s potpuno novim, moderno opremljenim vozilima,  u Taxi Cammeu su odlučili promijeniti službene uniforme svojih vozača. Sukladno tome, Cammeo grupa je potpisala ugovore s nekoliko hrvatskih tvrtki koje će proizvoditi nove uniforme Cammeovih vozača.

Između ostalog, vozači Cammea će i dalje nositi cipele proizvodene u Borovu, s kojim već neko vrijeme surađuju te veste šivane u krojačkom obrtu  Z i Ž.  Taksimetri i auto-presvlake u automobilima također imaju oznaku hrvatskog proizvoda, kao i naljepnice na automobilima.

U Cammeo grupi ističu da su ciljano odlučili dati priliku hrvatskim proizvođačima te tako dodatno doprinijeti hrvatskom gospodarstvu. „Iako su inozemni ponuđači bili višestruko jeftiniji, odlučili smo kupiti proizvode iz Hrvatske, koji nam jamče kvalitetu i zadovoljstvo. U ovome trenutku imamo 725 zaposlenih te oko 250 vozila u floti pa naše potrebe nisu zanemarive te vjerujemo da prodaja tolike količine proizvoda svakome od naših dobavljača predstavlja dobru poslovnu priliku.“, rekao je ovom prilikom generalni direktor Cammeo grupe, g. Vladimir Minovski.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...