Početna - IZDVOJENO - Uz HT doživi osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju i osvoji ulaznice za Sea Star Festival!
Ambasador kampanje

Uz HT doživi osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju i osvoji ulaznice za Sea Star Festival!

Ovog petka i subote ispred T-Centra na riječkom Korzu doživite nevjerojatan osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju

  • Zaigrajte zabavnu igricu i osvojite karte za Sea Star festival, koji se održava 26. i 27.5. u Umagu

  • Za pravu adrenalinsku avanturu prijavite se na nagradni natječaj na  dozivivise.hr, jer HTnajkreativnije od vas vodi na nezaboravno putovanje u Dubai i Abu Dhabi

Dosta ti je monotonije i željan si novih uzbuđenja i avantura? Ovog petka i subote od 10 do 20 sati dođi ispred T-Centra na riječkom Korzu i doživi nevjerojatan osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju uz popularni spaceball. Korisnicima će se mjeriti otkucaji srca zbog navale adrenalina u vožnji uz pomoć fitness narukvice, a kao nagrada za hrabrost u T-Centru te čeka poklon iznenađenja.

U sklopu promocije nove Tarife za mlade, Hrvatski Telekom je pripremio i nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti ulaznice za Sea Star Festival te upoznavanje s izvođačima festivala u Umagu. Dovoljno je da na interaktivnom digitalnom displayju na adresi Korzo 32 zaigraš zabavnu igricu na svom pametnom telefonu, nakon čega ćeš putem maila dobiti kôd kojeg trebaš potvrditi u T-Centru na Korzu i nakon toga čekati službeni rezultat. Ulaznicu za Sea Star festival osvajaju igrači koji su prema rang listi ostvarili najbolje vrijeme igranja i potvrdili kôd u T-Centru.

Natječaj ima nekoliko krugova, trenutni traje do 15. svibnja i posljednji do 22. svibnja. Možeš igrati neograničen broj puta u svakom krugu, ali možeš osvojiti samo jednu nagradu po krugu. Dobitnik svoj pobjednički kôd može potvrditi najkasnije jedan dan nakon završetka kruga u bilo kojem T-Centru. Sve detalje potraži ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Udari bure do 163 km/h na Kvarneru, zabijelio se Platak

Poremećaj koji se premješta preko naših krajeva donio je puno vjetra i za sada malo oborina. Bura je ojačala u ...