Početna - IZDVOJENO - I MUP-ovi djelatnici na ispitivanju zboga afere na Poljudu
kukasti kriz
web

I MUP-ovi djelatnici na ispitivanju zboga afere na Poljudu

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nada se kako “huligani neće dobiti bitku protiv reprezentacije”, policijska istraga je još u tijeku kako bi se otkrilo tko je i kako zapravo na dijelu travnjaka Splitskog Poljuda napravio svastiku.

Čelnici HNS-a raspravljaju što i kako dalje, odnosno hoće li se utakmica protiv Bugarske igrati 10. listopada u Splitu pa je tako splitsko-dalmatinski župan Željko Ževrnja upitio apel da glavni ljudi HNS-a čvršće stanu uz Split. Ževrnja je rekao:

– Ne dopustimo da namjere počinitelja uspiju pa da se dogodi da opet reprezentacija zaobiđe Split. Crne su prognoze o kazni naše reprezentacije, ali ipak treba vjerovati da će odgovorni u Uefi shvatiti da bi eliminacija ‘vatrenih’ iz natjecanja zapravo značila podršku huliganima.

Jutarnji hr. javlja kako se policija, nakon što se u prvoj fazi istrage koncentrirala na Torcidu, usmjerila u svoje redove. Tako je navodno u nedjelju prijepodne ispitano 15 policajaca za koje se smatra da bi mogli imati vrijedne informacije o događaju na stadionu.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...