Početna - IZDVOJENO - Ičićanske ljetne noći
Ičići po noći

Ičićanske ljetne noći

Na našoj rivijeri nikako ne manjka događanja i veselih pučkih zabava. U tom tonu će nas i sutra razveseliti show program koji predstavlja Turistička zajednica Ičići budući da nam se sa sturašnjim datumom spremaju Ičićanske ljetne noći. Iako se smatra da poziv građanima na ovo događanje nije nužan, te da će posjetitelja biti i više nego dovoljno, ovom prilikom vas, naravno, pozivamo da dođete u Lučicu Ičići i “profešate” zajedno s nama.
Za zabavu uz glazbu i stvaranje dobrih vibracija pobrinut će se ChikaZ team uz ritmove salse, reggaetona, bachate i cumbie, a Lady Luna će uz svoj redovni zabavni program izvesti i set pjesama Elvisa Presleya. Osim toga, za najmlađe (ali i one malo starije) pripremljen je mađioničarski show koju je pripremio Magic Andrej, nakon koje slijedi nastup klape Opatija.
Ni za gurmane, ali i one ostale, neće nedostajati nečega za “staviti pod zub”, jer Ičićanske noći ne nose uzalud i naziv “Fish party”, budući da posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda lignji, papalina i pedoća na buzaru.
Cijeli događaj započet će sutra u 19,00 sati u Lučici Ičići.

Dobrodošli!

Ičićanske ljetne noći 2013

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...