Početna - IZDVOJENO - Imate li pravo na poklon-bon za nabavu knjiga za OŠ u 2015./2016.? Rijeka
knjige
web

Imate li pravo na poklon-bon za nabavu knjiga za OŠ u 2015./2016.? Rijeka

Grad Rijeka dodjeljuje socijalno ugroženim građanima čija su djeca polaznici osnovne škole ili Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka poklon-bon za nabavu knjiga za osnovnu školu u vrijednosti od 250 do 1000 kuna, ovisno o razredu koji dijete pohađa i uvjetu Socijalnog programa Grada Rijeke koji kućanstvo ili dijete zadovoljava. Korisnici su dužni čuvati dobivene školske knjige i vratiti ih Gradu Rijeci po završetku školske godine 2015./2016. kako bi se mogle koristiti i sljedeće školske godine. Građani putem e-Savjetnika Socijalni program Grada Rijeke mogu saznati mogu li postati korisnici ove pomoći i kako podnijeti zahtjev.

Dodatne upute za korisnike poklon-bona:

Prošlogodišnji korisnici ove pomoći dužni su u razdoblju od 15. lipnja do 31. srpnja vratiti rabljene školske udžbenike u skladište Gradskog društva Crvenog križa na Mlaki (Podpinjol 3a i 5). Radno vrijeme skladišta je od ponedjeljka do srijede od 10 do 16 sati, a četvrtkom i petkom od 12 do 18 sati.

Ovogodišnji korisnici mogu uz predočenje poklon-bona najprije besplatno preuzeti dio odgovarajućih rabljenih školskih knjiga u skladištu Gradskog društva Crvenog križa na Mlaki (Podpinjol 3a i 5) od 6. do 31. srpnja i tijekom mjeseca rujna. Radno vrijeme skladišta je od ponedjeljka do srijede od 10 do 16 sati, a četvrtkom i petkom od 12 do 18 sati.

Nove školske knjige u vrijednosti poklon-bona mogu se preuzeti u jednoj od knjižara s kojom Grad Rijeka ima sklopljen ugovor (popis u privitku poklon-bona) od 6. srpnja do 18. rujna 2015.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...