Početna - IZDVOJENO - Itineraries: Opatija predstavljena na 24 str.
Opatija fontana

Itineraries: Opatija predstavljena na 24 str.

Itineraries – monografija talijanskog izdavača, namijenjena elitnom krugu publike (prvestveno nautičarima, ali i kao vrijedan poklon namijenjena je predstavnicima diplomatskog kora, poslovnim partnerima i sl.) na čijim se stranicama našla i Opatija, grad bogate turističke povijesti koji sljedeće godine obilježava 170. obljetnicu od razvoja institucionalnog turizma.

Opatija je izuzetno zanimljiva turistička destinacija ne samo zbog dugog vijeka trajanja turističke ponude, već i zbog pomnog rada na daljnjem razvijanju u svim segmentima djelovanja, od ideje pa do konačnog destinacijskog proizvoda.

Itinerariesa Opatija

U novom broju ove prestižne monografije, Opatija i Opatijska rivijera zauzele su  čak 24 stranice obogaćene raskošnim fotografijama koje prikazuju Opatiju u jednom drugačijem tonu, viđenu umjetničkim okom.

Izdavač je, na inicijativu Opatije, u spomenutoj monografiji uvrstio i destinacije poput Rovinja, Brijune i Rab koji su redovita navigacijska ruta nautičarima koji posjećuju Hrvatsku, Istru i Kvarner.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...