Početna - IZDVOJENO - Ivan Tomečak odlazi u Dnjipro, Kek ljutit i u šoku
tomečak

Ivan Tomečak odlazi u Dnjipro, Kek ljutit i u šoku

Slovenski stručnja na klupi Rijeke slovi za jednog od najboljih trenera MAXtv Prve lige. S time što je Keku često putao i ljepljen pridjev menadžer, odnosno onaj koji (i) bira momčad no, tijekom subote Keku je ‘prekipjelo’ jer Ivan Tomečak je mimo njegova znanja sjeo u avio i otuputovao u Ukrajinu na finalizaciju transfera u Dnjipro.

‘Tomečak je otputovao bez moje dozvole! Ne znam je li mu klub dozvolio, ali ja sam saznao tek oko 11 sati da je otišao. Ja sam samo trener, pa neka se skine ta titula menadžera s mojih leđa! Jučer je Tomečak trenirao i bilo je rečeno da će igrati u nedjelju. Želim da se ovo što prije završi, kao i prijelazni rok, jer je tragikomično već’, otvorio je dušu Kek, a prenosi Goal.com.

Pojašnjenje se tražilo od sportskog direktora, pred medije je izašao pomoćnik Ivan Mance, koji nije očekivani odlazak doživio tako strašno, kao da je i njemu bilo dosta trakavice koja traje od početka priprema.

‘Klub je dobio ponudu koja Tomečaku aktivira izlaznu klauzulu. Nije bilo puno prostora za pregovore s obzirom na pat poziciju oko produženja ugovora. Tomečak je otputovao na liječnički pregled i nije u konkurenciji za utakmicu s Osijekom. Danas ili najkasnije sutra bi trebao potpisati jer je izlazna klauzula aktivirana. To su stvari koje se događaju u svim klubovima zadnje dane prijelaznog roka, pa i u Manchester Unitedu gdje igrači štrajkaju kako bi napustili klub. To su stvari na koje ne možemo uvijek utjecati, nisu najsretnije i nažalost sada ih ne možemo mijenjati. Takva ponuda je stigla koju nismo mogli odbiti’, objasnio je sportski dirketor Ivan Mance te dodao.

‘Imamo opcije koje će biti realizirane u slijedeća dva dana, naravno za lijevi bok’.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...