Početna - NOVOSTI - Izbor Kraljice sjevernog Jadrana
Foto: web

Izbor Kraljice sjevernog Jadrana

Izbor za Kraljicu Hrvatske jedan je od najstarijih i najprestižnijih izbora u Hrvatskoj. Održava se od 1994.godine, uz brojna prednatjecanja. Svaki dio Hrvatske na prednatjecanju bira po 3 finalistice koje putuju na glavni izbor u Zagreb, a djevojka koja ponese titulu Kraljice Hrvatske, putuje na izbor za Kraljicu svijeta – “Queen of The World”. Natjecanje “Queen of The World” utemeljeno je još davne 1988. godine, a Danijela Mihalić je do danas jedina Hrvatica koja je na tom izboru ponijela titulu najljepše na svijetu.

Prošle godine na izboru Kraljice Sjevernog Jadrana je pobijedila prekrasna Kristina Riosa koja je ujedno osvojila i titulu FOTO Kraljice 2013.godine. Za nju je ovo bilo nezaboravno iskustvo koje će joj uvijek ostati u lijepom sjećanju,najviše zbog divnih djevojaka koje je upoznala i samog izbora na kojem je osvojila i više nego što je očekivala. Prekrasna Kristina Riosa će predati krunu svoj nasljednici na dan izbora.

Glamurozni izbor za Kraljicu Hrvatske 2014. održati će se u Zagrebu pod velikim medijskim praćenjem, gdje će djevojke odsjesti 4 dana.
Regionalni izbor za KRALJICU SJEVERNOG JADRANA održati će se u Rijeci u Caffe bar-night baru Karolina, 6. svibnja 2014. godine. Izbor će, poput finalnog izbora u Zagrebu, biti popraćen mnoštvom medija, a u žiriju će biti zvučna imena. Izbor za KRALJICU SJEVERNOG JADRANA će se održati u organizaciji bivše Miss PRIMORSKE GORANSKE te Miss Elegancije Europe Ive Frankić te Majde Kolak, vlasnice modne agencije “M&M”, ujedno i vlasnika licence za KRALJICU SJEVERNOG JADRANA (Istra, Rijeka i okolica, Gorski kotar, otoci).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...