Početna - IZDVOJENO - Izbor za najpusniju divojku 2015. u nedjelju u Matuljima
web

Izbor za najpusniju divojku 2015. u nedjelju u Matuljima

Izbor za Najpusnu divojku 2015. godine održat će se u nedjelju, 18. siječnja u sportskoj dvorani u Matuljima s početkom u 20:00 sati. Prijave još traju, a do sad se prijavilo osam natjecateljca.

– Ovo je drugačiji izbor, na kojem nije najvažniji izgled, nego dobra volja, pusni duh i poznavanje užanci. Meni je lani bilo odlično, bila je izvrsna atmosfera i ponosna sam na titulu. U prošlih godinu dana upoznala sam puno novih ljudi, ali i naučila nove stvari o našim pusnim običajima. Žao mi je ča moran predat krunu, ali svim djevojkama koje se u nedjelju budu natjecale mogu reći da budu svoje, zabave se, tancaju i piju, rekla je Tea Ćiković, prošlogodišnja pobjednica.

– Imet ćemo niz nagradneh igri, tombole za publiku, na koj će se moć dobit ulaznice za tanci,konzumacije i CD Maura Staraja. Očekujemo puno smijeha, veselja i zabave, a ovaj put imamo i veći prostor pa će moć prit i si oni ki nisu stali va domi va keh se dosad održaval izbor za Najpusnu divojku. Koncept je ostal isti, imet ćemo neke nove igri, ali će za pobjedu divojke morat tancat, kantat, pit i podmitit žiri, riječi su Marijane Kalčić Grlaš, direktorice turističke zajednice.

Pumpa bend i grupa Yamas su zaduženi za dobru zabavu, a cijena ulaznice je 20 kuna. Mogu se kupiti u uredu TZ Matulji, prodavaonici Matulji Tours i oštariji ”Žejanka”.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...