Početna - IZDVOJENO - Izgubio je dobitni listić, vratila mu ga djelatnica i dobila 50 kn
Favorit kladionica

Izgubio je dobitni listić, vratila mu ga djelatnica i dobila 50 kn

V. B. (25) iz Okučana u nedjelju je u sportskoj kladionici Favorit odigrao listić sa šest nogometnih parova. Uplatio je 275 kuna i otišao. Listić je izgubio, a izgubljeni listić našla je djelatnica kladionice.

Ispostavilo se da je listić dobitan i to u iznosu od  11.077,00 kn.

Na listiću je bilo šest parova. Pratio sam utakmice, imao sam pogođenih pet parova, ostao mi je samo još jedan, koji je igrao kasnije. Htio sam to provjeriti na listiću, ali nije ga bilo. Otišao sam ga tražiti na mjestima na kojima sam bio nakon kladionice, ali ništa. Otišao sam u kladionicu.

Mladić se vratio u kladionicu i pitao djelatnicu je li našla listić. Rekla mu je da nije i on se s tim pomirio. Kad je pošao prema vratima, djevojka ga je pozvala da se vrati i predala mu izgubljeni listić.

Ni djevojka ni ja nismo znali da će listić biti dobitan. Ipak sam odlučio dati joj 50 kuna.
Djevojka prvo nije htjela uzeti novac, ali nakon mog inzistiranja pristala je – rekao je V. B.

S obzirom na dobitak u iznosu od 11.077,00 kn, djelatnici kladionice mogao je “dati” i malo veći iznos, no u konačnici, bitna je gesta.

 

Ilustracija
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...