Početna - IZDVOJENO - Izlaz sa zaobilaznice u Matuljima otvorit će se početkom lipnja

Izlaz sa zaobilaznice u Matuljima otvorit će se početkom lipnja

Zatvaranje čvora Matulji na zaobilaznici još prije Uskrsa mnogima stvara poteškoće, a kako se bliži ljetna sezona prometne gužve postaju sve veće i veće.

Prilično je velik i pritisak javnosti koja je iznimno oštra prema izvoditeljima radova, kao i onima koji su donijeli odluku o zatvaranju tog čvora. Nerijetko se čak i ističe kako se radovi ne izvode najvećom mogućom brzinom, odnosno nerijetko je slučaj da je broj radnika na gradilištu iznimno mali.

Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić razgovarao je s dva ministra o tom problemu, onu su isto najavili kako će urgirati da se radovi što prije dovrše, no novi veliki rotor očito ipak neće biti u funkciji za ovo ljeto. Zbog toga se donijela odluka kako će se već početkom lipnja obustaviti dio radova, a zatim će spomenuta cest ponovno biti stavljena u funkciju, kao što je bila ranije.

“Jedna lijepa vijest zbog koje će mnogi odahnuti. Početkom lipnja ponovno se otvara izlaz sa obilaznice za Opatiju i Matulje! Radovi će se nastaviti na jesen”, izvijestio je kratko Dujmić na svojoj Facebook stranici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Riječki judaši osvojili pet medalja na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i mlađe seniore

Na Prvenstvu Hrvatske u judu održanom u Splitu nastupilo je 204 natjecatelja u mlađim kadetima, te 123 natjecatelja u mlađim ...