Početna - KULTURA - Izložba Brune Paladina u Kastvu
Bruno Paladin

Izložba Brune Paladina u Kastvu

Bruno Paladin, umjetnik iz Rijeke javno umjetnički djeluje od 1976. godine kao slikar, grafičar, ilustrator i scenograf. Bavi se dizajnom, oblikovanjem lutaka i maski, a odnedavno stvara i u tehnici keramike. Njegova kreativna energija usmjerena je na stvaralački čin te njegova djela plijene pozornost. Priredio je oko 60 samostalnih i sudjelovao na preko 400 skupnih izložbi, u Hrvatskoj i inozemstvu. Dobitnik brojnih likovnih nagrada i priznanja. Zastupljen u brojnim enciklopedijama i pregledima suvremenog likovnog stvaralaštva. Djela su mu u značajnim zbirkama hrvatskih i svjetskih galerija i muzeja suvremene umjetnosti. Član je HDLU-a Rijeka i HZSU-a.

Ovaj kratki uvod koji iznosi biografiju riječkog umjetnika predstavlja, naime, izložbu tog istog umjetnika koja će se održati u Kastvu pod Ložom u subotu 13.07.2013. Izložba će započeti u 12,00 sati, a radovi će se moći pogledati do 21,00 sat.
Nadamo se da je umjetničke duše zainteresirao osebujan CV ovog umjetnika te da ćete doći i pogledati što ovaj slikar ima za pokazati. Sigurni smo da nećete pogriješiti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...