Početna - IZDVOJENO - Jadran dd zapošljava tristo sezonskih radnika
jadran dd crikvenica
foto: web

Jadran dd zapošljava tristo sezonskih radnika

Crikvenička hotelsko – turistička tvrtka Jadran priprema se za turističku sezonu u kojoj zapošljava više od tristo sezonskih radnika. Tvrtka je, nakon uspješnog izlaska iz stečajnog postupka prije manje od dva mjeseca, snažna i financijski stabilna te ima potencijala za razvoj i dodatno zapošljavanje. Očekuju dobru turističku sezonu s planiranim porastom broja noćenja.

Sezonski zaposlenici mogu računati na angažman tijekom čitave sezone, od početka travnja pa sve do kraja rujna. Sveukupno imaju osam hotela, dva autokampa i dva turistička naselja.

Stečaj je završen dogovorom vjerovnika koju su, prepoznali vrijednost tvrtke i njenih zaposlenika te su većinu svojih potraživanja odlučili pretvoriti u vlasničke udjele. Time je tvrtka dobila poticaj, pa se već provodi investicijski ciklus vrijedan osam milijuna kuna, dok će se idućih godina investirati u poboljšanje kvalitete svih turističkih objekata Jadrana.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Matulja otuđen alat

Za dvadesetak tisuća kuna kaznenim djelom krađe oštećena je tvrtka s područja Đakova. Prema dosadašnjim saznanjima nepoznati počinitelj je između ...