Početna - IZDVOJENO - Javni poziv za program kreditiranja „Kvarner Family 2016.“
kvarner_family

Javni poziv za program kreditiranja „Kvarner Family 2016.“

Primorsko-goranska županija raspisala je natječaj za program kreditiranja ”Kvarner Family 2015” namijenjen kvarnerskim iznajmljivačima koji nose ovu oznaku kvalitete smještaja.

Projekt dodjele oznake kvalitete ”Kvarner Family” pokrenula je Županija, a provodi ga Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s turističkim zajednicama – članicama. Kako je navedeno u obavijesti, iznajmljivači zainteresirani za podnošenje zahtjeva javni poziv te obrazac zahtjeva za kredit i popis dokumentacije, koju treba priložiti uz zahtjev, preuzeti sa službenih županijskih internetskih stranica (http://www.pgz.hr/natjecaji).

Na raspolaganju je pet milijuna kuna, a natječaj će se provoditi – u suradnji s HPB-om, ERSTE i Zagrebačkom bankom, dok se ne iskoriste sva predviđena sredstva.

– Cilj Programa je unapređenje usluge i podizanje kvalitete smještaja u objektima u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu na području Primorsko-goranske županije, a odobrena sredstva moraju se u stopostotnom iznosu uložiti u vlastite smještajne kapacitete na području Primorsko-goranske županije, poručili su iz Županije, kazavši kako prednost prilikom odobravanja kredita imaju iznajmljivači koji već imaju oznaku kvalitete ”Kvarner Family” i žele stvoriti uvjete za dobivanje dodatne oznake kvalitete brenda kao što su Pet Friendly, Bike Friendly i Hike Friendly.

Minimalni iznos kredita je 20 tisuća, a maksimalni 100 tisuća kuna, a uz otplatu do pet godina iznajmljivačima je osiguran i poček od jedne godine. Maksimalna kamatna stopa je 6% fiksno za cijelo razdoblje otplate kredita, pri čemu će PGŽ subvencionirati kamatu s pet posto za ulaganje na području Gorskog kotara i malih otoka Primorsko-goranske županije (Unije, Susak, Ilovik, Vele i Male Srakane) i četiri posto na ostalim područjima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...