Početna - IZDVOJENO - Juniori Gorova dominatno krenuli u novu juniorsku sezonu HMNL

Juniori Gorova dominatno krenuli u novu juniorsku sezonu HMNL

U utakmicama odigranim na otoku Rabu, odličnim izvedbama juniori Gorova pobijedili su svoje vršnjake iz MNK Otočca i MNE Verude rezulatima 11:4 i 11:1. Od prve do zadnje minute obe utakmice, juniori Gorova su pokazali izvrstan i efikasan futsal te na taj način istakli svoju kandidaturu za sam vrh ovogodišnje 2 HMNL Zapad i odlazak na državnu završnicu.
Iz Gorova čestitaju i svojim protivnicima na fer i korektnoj igri, a pogotovo MNE Verudi na prvoj utakmici odigranoj u juniorskoj konkurenciji.
Juniori Gorova ligu nastavljaju u Matuljima utakmicom s Kvarnerom 24.2.2021., a svoje prve domaće utakmice odigrat će u dvorani Marino Cvetković 27.2. 2021. protiv MNK Rab i Futsal Pule.
Za Gorovo su u ovim utakmicama nastupili: Dominik Oklobdžija, Manuel Šebenik, Domagoj Vidović, Zvonimir Vinković, Bojan Ždralović, Valentino Makić, Luka Blažeković, Tin Petković, Lorenzo Maršanić, Alen Muminović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sanacija odlagališta otpada Osojnica

Sanacija nekadašnjeg odlagališta otpada Osojnica napreduje po planu. Završetak se očekuje početkom jeseni ove godine.Trenutno se dovršavaju radovi na izgradnji ...