Početna - IZDVOJENO - Kaos na čvoru Matulji
Semafor

Kaos na čvoru Matulji

Jučer je u prijepodnevnim satima na čvoru Matulji nastao pravi prometni kolaps. Semafor koji na tom čvoru regulira promet bio je očigledno, namješten tako da svima gori crveno.

Čvor Matulji je, inače, jedan od problematičnijih čvorova na Riječkoj zaobilaznici te ponekad ni regulacija semaforom ne pomaže da se spriječe kolone vozila. No, jučer je bio drugi slučaj u pitanju. Naime, nakon podužeg čekanja u koloni, koja je u tim trenucima bila duža od kilometra, nervozni vozači počeli su izlaziti iz svojih vozila te pokušali od policajca koji je stajao pokraj semafora doznati o čemu se radi i zašto čekaju, a kroz raskrižje se ne prometuje. Međutim, policajac nije davao nikakve konkretne odgovore te je samo držao svoj prijenosni uređaj i po svemu sudeći slušao naputke sebi nadređenih.

Nedugo zatim kroz raskrižje su brzinom munje prošla dva BMW-a s upaljenim rotirajućim  unutarnjim svjetlima. U takvim se vozilima, koliko znamo, voze državni dužnosnici. Jesu li u vozilima bili državni dužnosnici i čemu tolika hajka na čvoru Matulji, to nismo uspjeli doznati, no da su vozači bili iznervirani postupkom, to je bilo očigledno.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...