Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Nema povratka, postoji granica iza koje se ne povlačim
karamarko ponedjeljak
foto: HDZ

Karamarko: Nema povratka, postoji granica iza koje se ne povlačim

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je u Dnevniku RTL-a mogućnost povratka u pregovore o formiranju vlade s SDP-om i HDZ-om.

Na pitanje novinarke hoće li HDZ napraviti salto mortale i vratiti se u pregovore, Karamarko je kazao kako povratka nema.

“Izgledam li kao da mogu napraviti salto mortale? Postoji granica iza koje se ne povlačim”, rekao je Karamarko.

Uvjeren je da bi birači kaznili HDZ da je ušao u tripartitnu vladu.

”Po savjesti to nisam mogao, s SDP-om koji je nizao neuspjehe zadnje četiri godine. Mislim da ovo homogenizira HDZ, stranku koja je stvarala hrvatsku državu, koja ima uspone i padove. Trebam doći među svoje članove, branitelje, u Vukovar, i želim sve ljude gledati mirne savjesti”.

”Razočarao me Božo Petrov. Na valu nove politike su dobili izbore, a to je počeo urušavati ovim brakom s SDP-om. Daješ umjetno disanje onima koji su uništili Hrvatsku. To je mazohistički.”

Karamarko je dao i intervju za Dnevnik HRT-a. Komentirao je Most.

”Mislim da su pogriješii, prevarili su svoje birače, nekozistentni su, napravili su salto mortale, završili su u zagrljaju Zorana Milanovića, to je njihov problem.”

U intervjuu za Novu TV rekao je:

”I jedni i drugi razgovaraju s figom u džepu. Most se pretvorio u grupu ljudi koja jako dobro vodi računa o tome kako se fotelje dijele. Ako dođe do novih izbora, bit ćemo spremniji nego zadnji put”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...