Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Milanović se još uvijek nije pomirio s gubitkom vlasti
karamarko izjava četvrtak 2
foto: HDZ

Karamarko: Milanović se još uvijek nije pomirio s gubitkom vlasti

U emisiju ”Bujica” u srijedu se telefonom javio i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a i šef Domoljubne koalicije, koji je odgovorio na nekoliko pitanja urednika i voditelja Velimira Bujanca.

Na telefonskoj liniji imamo Tomislava Karamarka. Kažu svi – jako dobar dan za Hrvatsku. Što to znači za HDZ i Vas?

To je točka na i i potvrdili smo svoju pobjedu koju neki mediji i suparnici negiraju. To je bilo ispiranje mozga. Završili smo cirkus od tri i pol godine s 5:0. Unatoč medijskoj sotonizaciji dogodila se volja dobrog dijela hrvatskog naroda. Rekli smo dosta ljudima kojima je sve relativno, kojima je Hrvatska slučajna država, koji mogu reći za branitelje da su neškolovani i da šator tih ljudi smrdi. To je na svjetonazorskoj razini. Pogubni su rezultati njihovog nereda. Ova Vlada, vođena nesposobnim Zoranom Milanovićem, zadužila je Hrvatsku. A pogledajte kako se grčevito bore za vlast. Što je, tu je, mi ćemo nastojati sa novim mandatarom koji je izvanredan čovjek i stručnjak te s kolegama i Mosta napraviti Vladu koja će nas izvući iz ovog gliba.

Danas su Oreškovića lijevi mediji dočekali na nož. Kako to komentirate?

Očekivano. Ja sam došao doma negdje oko 19 sati i uspio pogledati dnevnike i vijesti, doista više nego nekorektno dočekali su čovjeka koji je treći čovjek globalne kompanije i jako cijenjen. Samo zato što se vidi da je kudikamo sposobniji od ovog čovjeka koji će otići. Mediji su mu trebali poželjeti sreću i na pravi način su trebali prezentirati njegov životopis. Ti isti su tražili stručnu Vladu, da što će političari. Odlučili smo se za ovog gospodina i sad im ne valja ni on, jer nije političar. Kakve to veze ima? Doveli smo jakog čovjeka iz svijeta, Hrvata i domoljuba. Pogledajte na koji način reagiraju hrvatski mediji – sramotno.

Što će biti sa Zoranom Milanovićem?

Pitanje je zašto se on nije pomirio s gubitkom vlasti, u čemu je problem? Možda ćemo uskoro znati. Njegov odnos prema institucijama ove države, od predsjednice do politički suprotnih kadrova – je nekulturan. On je ispod ruba političke komunikacije. On je uveo nove kriterije, necivilizirane. Pitanje je koliko je taj demokratski impuls imanentan. Nadam se da će ipak znati kad je vrijeme da stane, izgubili su izbore i vrijeme je da odu zato što su u ove četiri godine upropastili državu.

Po reakcijama ljudi, u velikom ste uzletu, čak i onih koji su vas kritizirali?

Moram priznati da sam sretan zbog svega što smo napravili, vjerujem da ćemo nakon ovog Božića krenuti s pripremama za dobre rezultate i dobrim rezultatima, ići prema onoj Hrvatskoj kakvu su htjeli naši preci. Više nitko neće omalovažavati Domoljubni rat. U ove četiri godine se nitko nije dobro osjećao osim Milanovića.

Želim vam svima sretan Božić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...