Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Netko treba odgovarati ako je Petrova pratio PNUSKOK
karamarko petak
foto: HDZ

Karamarko: Netko treba odgovarati ako je Petrova pratio PNUSKOK

Predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je u utorak kako ga USKOK nije pozvao na ispitivanje ne želeći komentirati je li ga pratio PNUSKOK, a predsjednik HDZ-aTomislav Karamarko poručio je kako netko treba odgovarati ako se to dogodilo.

“USKOK me nije pozvao na ispitivanje. Sada ne bih volio komentirati je li me netko pratio. Određene osobe jesu otišle na razgovor u USKOK, a neke stvari su i objavljene na internetu pa cjelokupna hrvatska javnost može pročitati o tome”, kazao je Petrov novinarima nakon razgovora s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom u hotelu Sheraton. Novinari su upitali Petrova je li ga USKOK pozvao na ispitivanje te je li ga netko pratio.

Petrov je kazao i da se nije čuo s glasnogovornikom Mosta Nikolom Grmojem, koji je u utorak poslijepodne dao svoj iskaz USKOKU, jer je bio na razgovoru s Karamarkom.

 Nije želio komentirati sumnju Nikole Grmoje da je dosadašnji ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić zlouporabio položaj i ovlasti rekavši kako o tome treba pitati Ostojića. “Ne želim komunicirati na taj način. Njega ćete morati upitati je li to istina i ako jest zašto”, poručio je.

Predsjednik HDZ-a, upitan je li to realno, odgovorio je kako se zlouporabe mogu događati. “Ne bih se previše čudio, iako nikoga unaprijed ne optužujem. Ako se to dogodilo netko mora odgovarati”, kazao je.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja dao je u utorak poslijepodne svoj iskaz u USKOK-u, koji provjerava njegove tvrdnje da je PNUSKOK pratio čelnika Mosta Božu Petrova, a nakon obavijesnog razgovora novinarima je izjavio kako sumnja da je dosadašnji ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić zlouporabio položaj i ovlasti no da za to nema dokaza već samo indicije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...