Početna - IZDVOJENO - Karamarko: SDP reflektira samo na fotelje i sinekure – osjećam se kao u salonu namještaja
hdz utorak
foto: HDZ

Karamarko: SDP reflektira samo na fotelje i sinekure – osjećam se kao u salonu namještaja

Predsjednik Tomislav Karamarko u petak je u središnjici HDZ-a odgovarao na pitanja brojnih novinara. Komentirao je, između ostalog, otvorene razgovore s Mostom, još jedan u nizu neuvjerljivih obrata i stalnih promjena mišljenja Milanovića, SDP-ovu interesu za vlastite fotelje umjesto dobrobiti građana, potrebu provođenja programa reformi…

Izjavu predsjednika HDZ-a možete pročitati u nastavku:

O NEDOSLJEDNOM MILANOVIĆU

Jedan od njegovih u nizu neuvjerljivih obrata – stalno mijenja mišljenje. Interes mu je samo sačuvati fotelju – ništa drugo! Tu se sad pokazuje koliko je politički dosljedan. I koliko Hrvatska može imati povjerenja u njegovu politiku.

O REFORMAMA

SDP pokušava sebe vratiti u pregovore. Mi sutra počinjemo, dakle, zadnju fazu pregovora s Mostom. Napredujemo, a što će biti sa SDP – ne znam. To ostavljam Mostu i njima. U konačnici, mi smo u svom priopćenju rekli sve. Vidjet ćemo što će biti. Skeptičan sam da može funkcionirati. Imperativ je, prije svega, uređena Hrvatska – u kojoj će se bolje živjeti. A neće se bolje živjeti ako ne počnemo provoditi reforme koje već tri godine pripremamo.

O LICEMJERNOM SDP-u

SDP nas oponaša, nisu originalni – njih zanimaju samo fotelje. Osjećam se kao da sam u salonu namještaja. SDP stalno pokušava i reflektira dočepati se fotelja i sinekura, crni dobri auti, tjelesni čuvari… To je sve što ih zanima, od politike ništa. I od borbe za interese građana – ništa. To je SDP u ove četiri godine – i to nude i dalje. Ovo nije povratak na početak – neki procesi su nezaustavljivi. SDP pokušava upasti u vlak koji, rekao bih, već juri. Dogovorit ćemo se s Mostom jer smo spremni na odricanja – primarni interes je onaj naših građana. Ništa drugo!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...