Početna - IZDVOJENO - Kastafsko kulturno leto: predstava Pričaj mi o Gorkome

Kastafsko kulturno leto: predstava Pričaj mi o Gorkome

Na kastavskoj Crekvini, u srijedu 19.06. u sklopu Kastafskog kulturnog leta, u 21h bit će izvedena predstava Pričaj mi o Gorkome u produkciji HNK u Varaždinu. Predstava je nastala u produkciji HNK u Varaždinu, a premijerno je izvedena u listopadu 2012. godine. Predstava Pričaj mi o Gorkome nastala je prema dvama autobiografskim romanima Mani Gotovac , a na scenu je iznjedrila autoričinu ljubavnu priču s čovjekom njenog života.

To je ljubavna priča o dvoje ljudi koji su samo su tri godine proveli zajedno, a trideset godina živjeli jedan za drugoga. Kroz osobnu priču pratimo intimni rast i sazrijevanje lica, njihovih odnosa i povezanosti kroz vremenski period koji daje širu društvenu sliku vremena kroz koje se radnja predstave odvija. Lela Margitić, Judita Franković, Hana Hegedušić i Robert Plemić sjajnim glumačkim kreacijama nude pregršt emocija, dok Mani Gotovac poručuje: Pričati o ljubavi, kao i voljeti, trebamo uvijek! Predstava je nastala u produkciji HNK u Varaždinu, a premijerno je izvedena u listopadu 2012. godine. Cijena ulaznice je 50,00 kn. Dobrodošli!
gotovac

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...