Početna - IZDVOJENO - Kastav: darivanje predškolaca

Kastav: darivanje predškolaca

Uz prigodnu predstavu Teatra Zvrk iz Rijeke, a povodom nadolazećih blagdana, Grad Kastav organizira darivanje predškolaca koji imaju prebivalište na području Grada.
Kako nadolazeći blagdani najviše vesele upravo mališane koji se najviše raduju poklonima koji će ih čekati ispod božićnog drvca, Grad stoga moli roditelje da prijave svoju predškolsku djecu (onu koja nisu uključena u vrtićki program) kako bi im Grad mogao uručiti prigodne poklone.
Prijave se zaprimaju u Upravi Grada Kastva, na adresi Zakona Kastafskega 3 i to za vrijeme rada Ureda: ponedjeljkom i petkom od 8 do 11 sati, utorkom od 13 do 17 sati te srijedom od 12 do 15 sati.
Prijave se mogu predavati od 21. listopada do 22. studenog 2013. godine.
Mole se roditelji da prilikom prijave predoče dokument, ne stariji od godinu dana, kojim se dokazuje da dijete ima prebivalište na području Grada Kastva (uvjerenje o prebivalištu, osobnu iskaznicu ili putovnicu djeteta).
Isto tako, sve prijave predane izvan gore navedenog roka neće se uzeti u razmatranje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pogledajte tko je Kastavac mjeseca

Kastavac mjeseca kolovoza je Igor Lesica, kantautor koji je osvojio srca žirija i publike na ovogodišnjem ČAnsonfestu. Ovaj renomirani glazbenik ...