Početna - IZDVOJENO - Kastavka mjeseca siječnja – Antonela Doko
web

Kastavka mjeseca siječnja – Antonela Doko

Mlada nada hrvatske estrade, Antonela Doko, svojim je glasom u kratkom roku osvojila publiku diljem zemlje. Iako joj je tek petnaest godina, ova se učenica 1. razreda srednje Glazbene škole »Ivan Matetić Ronjgov« može pohvaliti nagradom»Moj prvi Music Pub« za najbolju mladu pjevačicu 2014. godine u Hrvatskoj. Radi se o najstarijoj domaćoj glazbenoj nagradi koju već 23 godine dodjeljuje glazbeni urednik i voditelj Hrvatskog radija Zlatko Turkalj, a Antonela se našla u društvu Nine Badrić i Zorana Mišića koji su primili nagrade za najbolju pjevačicu i pjevača.

Prije snimanja svog prvog singla „Zato što“, Antonela je nastupala i pobijedila na mnogim dječjim festivalima. Talentiranu Kastavku su zamijetile i pod svoje uzele Ines Prajo i Arijana Kunštek, autorice hitova glazbenika kao što su Meritas, Massimo i Prljavo kazalište čiju je pjesmu „Voli me“ obradila u duetu s Dinom Antonićem. Spot se neprestano vrtio na CMC televiziji, a Antonela je pjesmu otpjevala i u pulskoj Areni kao gost Prljavog kazališta. Treći zarazni retro-pop singl „Ludi ti“ dokazao je da se ne radi o instant zvijezdi već o nadarenoj pjevačici koja trenutno sprema novi album za Croatia Records. Video spot je sniman u Rijeci, a redatelj je Tin Kowalsky.

Dio je ovo inicijative koju je pokrenuo gradonačelnik Ivica Lukanović, a  koju je nazvao Kastavac mjeseca. Svakog će se mjeseca promovirati jedna osoba koja se na neki način posebno istaknula ili svojim svakodnevnim radom čini razliku. Cilj projekta je odati javno priznanje onima koji rade dobre i lijepe stvari i postižu vrijedne rezultate na svim poljima života.

Ukoliko znate nekoga tko odgovara ovom opisu, ili smatrate da ste to upravo Vi, javite nam se na mailgradonacelnik@kastav.hr.

Nominirati se mogu svi građani grada Kastva ili oni koji se Kastvom bave. Nositelj priznanja za prošli mjesec objavljivati će se svakog 15. u tekućem mjesecu na službenoj stranici grada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...