Početna - IZDVOJENO - Katarina line će graditi hotel na Slatini
opatija slatina
foto:freepix.biz

Katarina line će graditi hotel na Slatini

Nedavno je najveća agencija u Hrvatskoj, Katarina line, proslavila 25. rođendan. Nakon 25 godina rada agencija Katarina line je financijski najuspješnija hrvatska turistička agencija s gotovo 40 zaposlenih, najvećom flotom od 55 brodova za krstarenje Jadranom te vlastitim uredima u Opatiji, Splitu i Dubrovniku.

Krstarenja čine samo jednu trećinu poslovanja ove agencije putem koje u Hrvatsku dolazi oko 100.000 gostiju. Naime, protekle godine na brodovima Jadranom je plovilo oko 26.500 gostiju, a za oko 70.500 gostiju organiziran je odmor u smještajnim kapacitetima.

Katica Hauptfeld, direktorica i osnivačica Katarina linea, za 2018. godinu planira nove sadržaje, a samim time i nova zapošljavanja.
– U tijeku su pripreme za izgradnju četverozvjezdanog hotela na opatijskoj Slatini. Za sada još prikupljamo ideje pa s detaljima ne možemo izlaziti, ali naša je želja pridonijeti kvalitetnoj turističkoj ponudi grada – zaključila je Hauptfeld koja uspješnu obiteljsku tvrtku vodi sa svojom kćeri Anamarijom i sinom Danielom, te nekoliko dugogodišnjih djelatnika.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...