Početna - IZDVOJENO - Katica Hauptfeld nagrađena za menadžericu godine
katarina_line

Katica Hauptfeld nagrađena za menadžericu godine

Katica Hauptfeld proglašena je menadžericom godine na jučerašnjoj svečanosti u Zagrebu, na kojoj je Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG nagradila najuspješnije žene u poduzetništvu.

Dodjela tradicionalnih godišnjih nagrada održana je povodom Svjetskog dana poduzetnica, a osnivačica i direktorica opatijske turističke agencije Katarina Line koja organizira ljetovanje za više od 35 tisuća turista na pedesetak brodova godišnje, nagrađena je najprestižnijim priznanjem.

Uz Hauptfeld, nagrađene su i Vesna Grubešić, osnivačica obiteljskog obrta za preradu kravljeg i ovčjeg mlijeka i mliječnih proizvoda iz Marčane u Istri, kao poduzetnica godine, te Irena Orlović iz izdavačke kuće Harfa kao poduzetnica u kategoriji socijalnog poduzetništva.

Udruga je osnovana prije 20 godina pod motom ”Same smo nevidljive, zajedno smo nepobjedive”, a posljednjih petnaest godina dodjeljuje godišnje nagrade za poduzetnice. Nagrađena trojka istaknula je kako se trud isplatio, iako su u posao krenule same, ali uz potporu obitelji.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EPK Susjedstvo Kastav inicijativom prema ministarstvima poziva: Sačuvajmo ugrožene jezike!

Na web platformi susjedstva Kastav predstavljena je, između ostalog, i inicijativa za očuvanjem svih dijalekata hrvatskog jezika, a sljedećeg će ...