Početna - IZDVOJENO - Kek ima nove suradnike
hnkri-tren

Kek ima nove suradnike

Danko Matrljan i Mladen Žganjer novi su članovi stručnog stožera prve momčadi HNK Rijeka, dok će Siniša Ćaleta, Matjaž Florjančič i Renato Pilipović biti raspoređeni na druga mjesta u klubu.

– Došlo je do promjene u stručnom stožeru budući da smo procijenili da je potrebna nova energija. Klub zahvaljuje trenerima koji su ugradili dio sebe u ove fantastične uspjehe u posljednje dvije godine, možda i najveće u klupskoj povijesti. U idućim danima bit će im ponuđene nove uloge u našem sustavu gdje sigurno mogu pomoći svojim znanjem, iskustvom i ljudskim kvalitetama – istaknuo je sportski direktor HNK Rijeka Srećko Juričić.

– Stručnom stožeru prve momčadi bit će priključeni Mladen Žganjer kao trener vratara i Danko Matrljan kao pomoćni trener. Riječ je o igračkim legendama kluba, pozitivnim osobama i iskusnim trenerima koji su do sada radili s drugom momčadi. Sigurni smo da će donijeti novi val energije i pomoći momčadi da se u idućem periodu ponovo digne na željenu razinu – zaključio je Srećko Juričić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...