Početna - IZDVOJENO - Kek: Imali smo sreće, a nju ne valja provocirati
web

Kek: Imali smo sreće, a nju ne valja provocirati

Nogometaši Rijeke preokretom za samo dvije minute ostvarili su pobjedu (2:1) protiv Hajduka kojom je i matematički osiguran plasman u kvalifikacije za Europsku ligu.

Ipak, iako su golovi Tomečaka i Vešovića na kraju su donijeli Rijeci tri boda, trener Matjaž Kek nije bio zadovoljan prezentacijom momčadi u većem dijelu utakmice.

– Čestitke momčadi na pobjedi, ali ništa više – rekao je Matjaž Kek koji je bio samokritičan na račun igre momčadi. – Uvijek sam govorio da moraš biti samokritičan i objektivan kada ocjenjuješ sve skupa što se na terenu događa… Ono što smo mi odigrali 80 minuta ispod svake je kritike. Mi smo dobili uz dosta sreće, iskoristili emocije Hajdukove mladosti i osigurali Europu što je najvažnije od ovoga danas… Promjene su podigle naš ritam, ali sve ovo nam je veliko upozorenje da se ne može bez trke i agresije u današnjem nogometu. Pobijedili smo uz puno sreće, a u sportu je nije dobro izazivati… – istaknuo je Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...