Početna - IZDVOJENO - Kek i Močinić najavili Slaven
Kek
Screenshot YouTube

Kek i Močinić najavili Slaven

Nogometaše Rijeke očekuje prvenstveni ispit u Koprivnici gdje u okviru 14. kola MAXtv Prve lige danas u 19 sati gostuje kod Slaven Belupa.
Ogled su, pred put u Koprivnicu s etapom u Vratima gdje je odrađen posljednji trening, najavili trener Matjaž Kek i povratnik u momčad Ivan Močinić.
– Sljedeća stanica na našem putu je Koprivnica i suparnik kod kojeg su se dogodile neke promjene. S novim vjetrom u svlačionici to će biti jedan suparnik kojeg moramo respektirati i poštivati, ali prije svega razmišljati o sebi. Bilo bi dobro zadržati to pozitivno ozračje pred ono što slijedi i još jednom kompliment momčadi na tome kako je reagirala u Dubrovniku i odigrala utakmicu – rekao je Matjaž Kek.
Za Ivana Močinića utakmica u Koprivnici povratak je na mjesto sreće, stadion gdje je postigao drugi od svojih pet pogodaka za Rijeku.

– U dobrom smo nizu, pobjeda u Dubrovniku će nam dati dodatno samopouzdanje i motiv za dalje jer nas očekuje težak raspored u idućih mjesec dana. Slaven Belupo je dobra momčad koja bolje igra nego što to pokazuju rezultati, ali mi ako budemo pravi doći ćemo do nove pobjede – dodao je Ivan Močinić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...