Početna - IZDVOJENO - Kek: Ne pomišljam na izborničku funkciju
kekrijeka
web

Kek: Ne pomišljam na izborničku funkciju

U današnjem razgovoru za Radio Rijeku Matjaž Kek demantirao je špekulacije koje su se pojavile u medijima kak bi on moga biti kandidat za novog izbornika hrvatske reprezentacije.

– Imam ugovor s Rijekom do 2017. godine. Niti pomišljam, niti ću razmišljati o drugoj funkciji. Velika mi je čast da me kao Slovenca spominju kao izbornika Hrvatske. Mene kao čovjeka sa strane smeta podijeljenost. S Kovačem sam imao korektan odnos, zvao me često jer smo imali puno igrača u reprezentaciji. Bio sam u sličnoj situaciji sa Slovenijom. Bili smo na SP-u pa se za godinu i pol dana sve to zaboravi, to je život trenera. Sada treba pozitivna energija. Cijeli hrvatski nogomet će dobiti ako se Hrvatska plasira na veliko natjecanje. Mislim da ovi ljudi gore u savezu imaju veliku odgovornost, najlakše je nekoga smjeniti, a koga ćemo sada postaviti? Ako je to ad hoc varijanta dva kruga prije kraja kvalifikacija… ne znam, njihova je odgovornost, odgovarat će za to sve”, rekao je Kek i dodao:

– Nije to zajebancija, nečija prćija! Mislim da je to ozbiljan posao. To su igrači koji igraju u najvećim klubovima, mora se znati tko što radi, za što je tko odgovoran. To su igrači koji su igrali u Brazilu i protiv Italije kada je cijela nacija pljeskala. Nije problem u jednoj ili dvije osobe, treba reći istinu, a ne sada je tko će biti izbornik glavna tema po novinama”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...