Početna - IZDVOJENO - Kek: Ne pomišljam na izborničku funkciju
kekrijeka
web

Kek: Ne pomišljam na izborničku funkciju

U današnjem razgovoru za Radio Rijeku Matjaž Kek demantirao je špekulacije koje su se pojavile u medijima kak bi on moga biti kandidat za novog izbornika hrvatske reprezentacije.

– Imam ugovor s Rijekom do 2017. godine. Niti pomišljam, niti ću razmišljati o drugoj funkciji. Velika mi je čast da me kao Slovenca spominju kao izbornika Hrvatske. Mene kao čovjeka sa strane smeta podijeljenost. S Kovačem sam imao korektan odnos, zvao me često jer smo imali puno igrača u reprezentaciji. Bio sam u sličnoj situaciji sa Slovenijom. Bili smo na SP-u pa se za godinu i pol dana sve to zaboravi, to je život trenera. Sada treba pozitivna energija. Cijeli hrvatski nogomet će dobiti ako se Hrvatska plasira na veliko natjecanje. Mislim da ovi ljudi gore u savezu imaju veliku odgovornost, najlakše je nekoga smjeniti, a koga ćemo sada postaviti? Ako je to ad hoc varijanta dva kruga prije kraja kvalifikacija… ne znam, njihova je odgovornost, odgovarat će za to sve”, rekao je Kek i dodao:

– Nije to zajebancija, nečija prćija! Mislim da je to ozbiljan posao. To su igrači koji igraju u najvećim klubovima, mora se znati tko što radi, za što je tko odgovoran. To su igrači koji su igrali u Brazilu i protiv Italije kada je cijela nacija pljeskala. Nije problem u jednoj ili dvije osobe, treba reći istinu, a ne sada je tko će biti izbornik glavna tema po novinama”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...