Početna - IZDVOJENO - Kek: Ponosan sam što sam trenirao ove igrače
kek slavi

Kek: Ponosan sam što sam trenirao ove igrače

Matjaž Kek i njegovi izabranici ostat će zlatnim slovima upisani u riječku nogometnu povijest.  Nakon naslova prvaka Hrvatske u Rijeku je po četvrti put stiglo Rabuzinovo srce. Za točku na “i” nevjerojatne sezone.

– Rijeka je zaslužila trofej, odigrala je pravi finale u dobrom ambijentu. Pokazali smo gard, možda se netko nakon subote zaletio i još jednom su igrači pokazali da imaju karakter. Morali smo uložiti napore, ali na kraju svega i emocija i slavlja, odigrati ovakvu utakmicu… Dajem im najveći mogući kompliment. Mene su zadužili i moram im vjerovati, rekao je Matjaž Kek nakon novog velikog uspjeha.

– Ponosan sam što sam mogao biti trener ovim igračima, da imamo ovakve ljude oko sebe na čelu s Damirom Miškovićem. Drago mi je zbog grada i navijača, te silne emocije o kojima će se pričati godinama. Nama je to uspjelo i moramo biti ponosni, zaključio je Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...