Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Hajduka: Jedino što moramo napraviti jest dati zadnji atom snage
kek
foto: hnk Rijeka

Kek uoči Hajduka: Jedino što moramo napraviti jest dati zadnji atom snage

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) dočekuju Hajduk u utakmici 15. kola MAXtv Prve lige. Jadranski derbi uvijek bio mamac za navijače, a njegovo 143. izdanje stiže u trenutku kada Rijeka igra u sjajnoj formi i drži prvo mjesto na ljestvici. Sve je spremno za veliku nogometnu feštu na Rujevici.

– Jedino što moramo u ovom derbiju i što želimo je to da na igralištu damo i zadnji atom snage da dođemo svog cilja, a to je pozitivan rezultat kojeg svi želimo. Obveza je to svih nas. Veseli me prije svega glad za uspjehom igrača koje vodim, ustvrdio je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Rijeka već četiri i pol godine nije izgubila u ogledima s Hajdukom.

– Ovo je utakmica u kojoj neke brojke i serije ne znače puno. Znamo kakav je protivnik i razmišljamo samo o kvaliteti naše igre. Želim napraviti posao sa svojom ekipom. Ovo je derbi gdje detalji mogu odlučiti.  U svakom momentu moramo dati i zadnji atom snage. Ima puno pojedinaca s obje strane koji imaju kvalitetu, ali na kraju će odlučiti kolektiv, ustvrdio je Kek.

Jedan od ključnih igrača u ovoj utakmici sigurno će biti i Mario Gavranović.

– Za igrača ovo su najljepše utakmice, radujemo se punoj Rujevici. Atmosfera će nam pomoći da ponovo odigrao jako dobru utakmicu pred našim navijačima. Svi igrači moraju biti spremni 100 posto i odraditi svoj posao profesionalno. Ako budemo igrali kako znamo možemo doći do našeg cilja, a to su tri boda, rekao je Mario Gavranović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...