Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Intera: Naša želja je da ostanemo na prvom mjestu
kek

Kek uoči Intera: Naša želja je da ostanemo na prvom mjestu

Nogometaši Rijeke u petak u sklopu 19. kola MAXtv Prve lige od 18 sati gostuju kod Intera. Izabranici Matjaža Keka odlaze na neugodno gostovanje i cilj je novom pobjedom sačuvati prvo mjesto. U prva dva prvenstvena ogleda ove sezone Rijeka i Inter u oba navrata podijelili su bodove bez postignutog pogotka.

– Idemo u goste ekipi koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva igrom i bodovima zaslužila i opravdala igranje u Prvoj HNL. Ekipa koju nismo uspjeli pobijediti u dvije utakmice ove sezone. Čekaju nas dobri uvjeti budući da je igralište očuvano. Naša želja je da ostanemo na prvom mjestu. Očekujemo uzbudljivu utakmicu, obje momčadi se žele nadigravati – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Utakmicu je najavio i Ivan Vargić, vratar Rijeke.

– Ekipa koju ove sezone nismo pobijedili, a ujedno nismo im uspjeli zabiti pogodak . Vole se nadigravati, željni su dokazivanja da vrijede i da ostanu u Prvoj HNL. Čeka nas težak posao. Ako želimo ostati na prvom mjestu moramo uz veliku želju doći do tri boda – rekao je Ivan Vargić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...