Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Lokomotive: Ležernost nas može skupo stajati
web

Kek uoči Lokomotive: Ležernost nas može skupo stajati

Nogometaše Rijeke u srijedu (Stadion NK Zagreb, 17 sati) očekuje gostovanje kod Lokomotive u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske. Rijeka na uzvrat nosi tri pogotka prednosti nakon slavlja (4:1) na Kantridi u prvoj utakmici. Ipak, riječki nogometaši su svjesni da nema opuštanja.

– Kup utakmica uvijek nosi dosta interesantnih rezultata. Svaka pomisao na prednost zbog koje bismo mogli ležerno ući u utakmicu može nas skupo stajati. Sada treba biti hrabar i samouvjeren i zbiti redove. Neki će igrači dobiti priliku, ovo je faza u kojoj su se dogodile neke ozljede zbog kojih pojedinci moraju propustiti jednu ili dvije utakmice. Moramo još razmisliti, pa ćemo vidjeti tko će igrati. Tko god zaigra ima moje puno povjerenje i od njih tražim samo da daju maksimum – ustvrdio je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Svoja razmišljanja uoči ogleda protiv Lokomotive podijelio je i Josip Mišić.

– Činjenica je da je pobjeda iz prve utakmice lijepa prednost. Ne bismo trebali puno gledati na tu prvu utakmicu. Lokomotiva je neugodna ekipa prema naprijed, imaju dosta neugodne i brze igrače. Moramo odigrati najbolje što znamo i onda neće biti problema – ustvrdio je Mišić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...