Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Lokomotive: Svjesni smo da će biti teška i izazovna utakmica
kek
foto: hnk Rijeka

Kek uoči Lokomotive: Svjesni smo da će biti teška i izazovna utakmica

– Jedna teška utakmica protiv protivnika koji se dignuo nakon pozitivnih rezultata u posljednjim utakmicama. Svjesni smo činjenice da će biti teška i izazovna utakmica i da moramo napraviti sve da izgledamo kvalitetno, organizirano i disciplinirano, te iskoristimo kvalitetu koju imamo, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare.

U kadru za ekipu najvjerojatnije će biti i Mate Maleš, a Kek je istaknuo  da će više o spremnosti pojedinaca znati nakon posljednjeg treninga.

– Lokomotiva je kvalitetno vođena ekipa, imaju odlične uvjete za rad. Ekipa koja s mladima igračima drži ritam i možemo se svi skupa sjetiti utakmice na Rujevici. To je za nas možda bila i najteža utakmica, posebice u drugom poluvremenu kad je Lokomotiva stvarno dobro izgledala, ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio i Matej Mitrović.

– Čeka nas teško gostovanje, treća utakmica u tjedan dana. Moramo biti fizički i psihički spremni. Dobro se pripremiti, nastaviti pozitivan niz i otići po tri boda, rekao je Matej Mitrović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...