Početna - IZDVOJENO - Kek uoči utakmice u Puli
web

Kek uoči utakmice u Puli

Danas 15. veljače u 15 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli nogometaši Rijeke igraju protiv Istre 1961.

Bit će to druga službena utakmica Rijeke na početku nove polusezone. Nakon susreta protiv Lokomotive i pobjede u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa 4:1, na rasporedu je prva utakmica nastavka HNL- a.

“Slijedi novo dokazivanje. To je regionalni derbi koji je uvijek nosio rezultatsku neizvjesnost. No ono što mene posebno veseli da je u posljednje vrijeme i na terenu i izvan njega sve bilo vrlo korektno i fer. Ne vidim razloga da tako ne bude i sada”, kaže trener HNK Rijeke Matjaž Kek uoči utakmice i nastavlja:

“Naše motivi i želje se ne mijenjaju. Želimo dobiti utakmicu, ali poštujemo protivnika i znamo što nas čeka. Bit će to težak meč protiv Istre koja, čini mi se, ima drugačiji rukopis u ove dvije proljetne utakmice. Smatram da je ovo novo iskušenje za Rijeku koja je u formiranju. Na premijeri je to bilo solidno, ali ne živi se od jedne utakmice. Moramo se stalno potvrđivati. Za mene je u sportu kvaliteta jedino – konstanta.”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...