Početna - IZDVOJENO - Kek: Utakmica koja puno znači nama i navijačima
web

Kek: Utakmica koja puno znači nama i navijačima

Derbi! Hajduk dolazi u grad! – tim riječima najavio je Matjaž Kek 122. prvenstveni jadranski derbi. S deset dana zakašnjenja, nakon odgode zbog vremenskih neprilika, nogometaše Rijeke i Hajduka očekuje sudar za bodove.

– Utakmica koja nosi emocije, koja nosi nešto više, ali na kraju se ipak igra samo za tri boda. Ispred igrača ću postaviti samo jednu stvar. Puno njih još ne zna kako je to kada je Hajduk na Kantridi. Jedini zadatak će im biti istrčati na teren i pružiti najviše što znaju i mogu u ovome trenutku. Trener će onda biti zadovoljan. Rezultat će biti kakav bude, ali to je ono što moraju napraviti jer ova utakmica znači puno navijačima, ali znači puno i svima nama – rekao je Matjaž Kek.

Ispred igrača utakmicu je najavio Vedran Jugović.

 – Svi znamo što nosi utakmica protiv Hajduka i koliko znači navijačima. Glupo je pričati o motivu i želji, nadam se da će vrijeme poslužiti a siguran sam da će ovo biti pravi derbi hrvatskog nogometa u kojem ćemo dati  sve od sebe da se na kraju radujemo s našim navijačima – istaknuo je Vedran Jugović.

Vrata stadiona bit će otvorena dva sata prije početka utakmice, a svi oni koji još nisu kupili ulaznicu isto će moći učiniti i na dan utakmice. Blagajne će biti otvorene od 10 do 18 sati, a u prodaji nema više tribina D i E.

Matjaž Kek i Vedran Jugović na konferenciju za novinare uoči utakmice s Hajdukom došli su s prigodnim majicama koje će se prodavati ispod tribine B uoči utakmice protiv Hajduka. Riječ je o humanitarnoj akciji kojoj je cilj prikupljanje sredstva za liječenje navijača Rijeke Ivana Bonete. Središnji dio humanitarne akcije koju su podržali nogometaši i stručni stožer Rijeke bit će humanitarni koncert u klubu Palach 7. ožujka.

– Ivane neka te Bog čuva, neka ti je sretno. Cijela svlačionica je uz tebe – poručio je u ime igrača i stručnog stožera Matjaž Kek.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...