Početna - IZDVOJENO - KKL – predstava „Pacijent dr. Freuda“ teatra Gavran
pacijent dr. freuda
foto: youtube.com

KKL – predstava „Pacijent dr. Freuda“ teatra Gavran

Pozivamo Vas na predstavu “Pacijent dr. Freuda” teatra Gavran, u utorak 29.07. na kastavsku Crekvinu s početkom u 21 sat. Ulaznica je 40 kuna.

“Pacijent dr. Freuda” je svojevrsna groteska koja tematizira susret Adolfa Hitlera i njegove zaručnice Christine sa slavnim psihoanalitičarom Sigmundom Freudom. Tridesetogodišnji Hitler će na Freudovu kauču razotkriti ponore svoje psihe i frustracija, koje će ga dvadesetak godina potom usmjeriti prema najvećem ratu u povijesti. Sva tri karaktera uvjerljivo su oslikana, što glumcima pruža velike interpretativne mogućnosti.

Zagrebački Teatar Gavran producira suvremene dinamične predstave u kojima se na prvom mjestu afirmira glumačko umjeće kao osnova kazališne umjetnosti, tako da na svojim predstavama angažira ponajbolje hrvatske glumce, istaknute redatelje i iskusne suradnike. Kazalište su pokrenuli glumica Mladena Gavran i književnik Miro Gavran 2002. godine.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Googleove kamere ovog proljeća ponovno snimaju Liburniju

Automobili koji snimaju fotografije za Google Street View ovog proljeća ponovno će posjetiti Hrvatsku.Taj poznati Googleov servis korisnicima omogućava trodimenzionalni ...