Početna - IZDVOJENO - Klub za žene organizira radionicu samoobrane ovu subotu
radionica-samoobrane

Klub za žene organizira radionicu samoobrane ovu subotu

Kako prepoznati, izbjeći i reagirati na fizičke napade? Sve to ćete moći saznati ove subote na radionici samoobrane.

Za članice Kluba za žene ovaj mjesec u suradnji sa školom FugetsuDojoKlub žena pri CTK Rijeka organizira radionicu samoobrane. Instruktori tradicionalne japanske škole borilačkih vještina FugetsuDojo Neven Kopčalić i Josip Marković u dvosatnoj radionici provest će polaznice kroz vještinu samoobrane.

Radionica će se održati ove subote, 26. studenog, od 17 do 19 sati u prostorima kluba orijentalnih vještina „Pantera“ (adresa Blaža Polića 2/I, Rijeka).

Članice Kluba za žene u radionici mogu sudjelovati besplatno, a svoj dolazak trebaju najaviti na mail hgalogaza@ctk-rijeka.hr.

Cilj radionice je osvještavanje o nasilju, nasilju u obitelji i devijantnom ponašanju općenito. Tradicionalne borilačke vještine mogu nam pomoći da preventivno djelujemo na te nepoželjne društvene pojave.

FugetsuDojo je škola za tradicionalne japanske borilačke vještine koja se bavi podučavanjem NinpoBugei i tradicionalnim Ju Jitsu vještinama u Rijeci.

Klub za žene nastao je kroz projekt WorkistheKey, sa željom da postane mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...