Početna - IZDVOJENO - Književna večer Tajane Dukić u Kastvu

Književna večer Tajane Dukić u Kastvu

Uponedjeljak, 2. kolovoza 2021. godine na kastavskom Trgu Lokvina bit će održana promocija knjige „Va jenen dahe“ autorice Tajane Dukić.

Knjiga „Va jenen dahe“ je prepuna pjesama koje u sebi ne skrivaju samo zlatna slova čakavskog narječja, već i poruke koje su zagrljene smiješnim trenucima i raznobojnim ilustracijama. Svaka pjesma napisana je u čast ljudima koji su autorici, kroz zajedničke trenutke u životu, dali korisne savjete o prevladavanju svakodnevnih situacija. Te naučene poruke koje autorica želi prenijeti na čitatelja, u svakoj pjesmi stavljene su u prvi plan i napisane velikim tiskanim slovima tako da ih se ne može ignorirati.

Tajana Dukić


Autorica knjige Tajana Dukić, cijeli život živi i djeluje u Gradu Kastvu, pa se tako većina radnje ove knjige događa baš tamo, u najljepšim djelovima Grada Kastva.

Tajana i knjiga (2)


Da knjiga ima svoj početak i kraj zaslužni su: lektorica Dragica Stanić, ilustratorice Barbara Kežić i Lora Milić i urednik Goran Moravček.
Na promociji će se čitati neke od pjesama, razgovarati o tome kako je knjiga nastala, a program će svojim nastupima obogatiti dugogodišnji prijatelji, suradnici, glazbenici i glumci: Karla Pupis, Barbara Kežić, Andrija Frlan, Ante Radnić i Kulturno-umjetnička kumpanija „Oštija“, ili bolje rečeno Damjan Grbac, Dražen Turina Šajeta, Andy Cech, Zoran Kinkela Mežnjar i Zoran Ravnić.MARKETING

Tajana i knjiga


Promocija knjige „Va jenen dahe“ počet će u 21.00 sat, a program promocije vodit će, svima dobro poznati, Mario Lipovšek Battifiaca.

Izvor: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Kastav domaćin Nacionalne izložbe mladih inovatora

Nacionalna izložba mladih inovatora ”Mladi@inovacije 2022.” održat će se od 22. do 24. rujna u školsko-sportskoj dvorani ”Matija Katalinić” u ...