Početna - IZDVOJENO - Konačna lista reda prvenstva za davanje stanova u najam, Opatija
opatija
web

Konačna lista reda prvenstva za davanje stanova u najam, Opatija

Utvrđena je konačna Lista reda prvenstva za davanje stanova u najam Grada Opatije.

Podsjećamo na kronologiju, da je 27. listopada 2014. bio raspisan Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje stanova u najam, koji je bio otvoren 30 dana, odnosno do 26. studenoga 2014.

Ukupno je na ovaj poziv pristiglo 116 zahtjeva, od kojih u roku 114, a izvan roka 2 zahtjeva.

U odnosu na pravovremene pristigle zahtjeve, pregledana je dokumentacija u cilju utvrđivanja elemenata za bodovanje i izvršeno je bodovanje sukladno Odluci o davanju stanova u najam („Službene novine“ Primorsko-goranske županije br. 30/2014).

Utvrđeno je da 17 podnositelja zahtjeva ne ispunjavaju uvjete za uvrštenje na Listu.

Gradonačelnik je na prijedlog Povjerenstva za davanje stanova u najam, 2.veljače 2015.g., utvrdio Prijedlog Liste reda prvenstva za davanje stanova u najam, koji je bio objavljen na web stranici Grada Opatije i oglasnoj ploči 4. veljače 2015.g.

Podnositelji zahtjeva mogli su dati pisani prigovor na Prijedlog liste reda prvenstva u roku od 8 dana po njenom isticanju na oglasnoj ploči Grada Opatije.

U otvorenom roku pristiglo je 15 prigovora od kojih je 4 prigovora prihvaćeno.

Po prijedlogu Povjerenstva za davanje stanova u najam, gradonačelnik je 25. veljače.2015.godine utvrdio Konačnu listu reda prvenstva za davanje stanova u najam koja se objavljuje na oglasnoj ploči Grada Opatije i web-stranici Grada Opatije. Konačna lista reda prvenstva stupa na snagu slijedećeg dana od dana objave na oglasnoj ploči i utvrđuje se za vrijeme od 4 godine.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...