Početna - IZDVOJENO - Koncert KUD-a UČKA MATULJI „Zemlja sunca, zemlja sna“, subota 28.08.2021. u 20,30 sati u Amfiteatru

Koncert KUD-a UČKA MATULJI „Zemlja sunca, zemlja sna“, subota 28.08.2021. u 20,30 sati u Amfiteatru

“Zemlja sunca, zemlja sna”, djelić je priče jednog davnog vremena. Tako bi se mogao u jednoj rečenici opisati svečani koncert Ženskog zbora Učka Matulji.

Učka će 28.08. u Amfiteatru Matulji, u 20.30h, pod umjetničkim vodstvom maestra Saše Matovine, ekskluzivno predstaviti svoj istoimeni novi video uradak, dio repertoara iz svog bogatog fundusa, kao i svoje uvažene goste. Umjetnici koji će obogatiti program te zanimljive koncertne večeri biti će Karla Pupis, Vanessa Jakac i plesna skupina Sidonija iz udruge Potkalnički plemenitaši. Glazbeni doživljaj će upotpuniti vrsni pijanist, prof. Marko Juraj Žerovnik. Dobrodošli ste na još jednu povijesno-tematsku glazbenu priču u organizaciji KUD-a Učke Matulji, a pod pokroviteljstvom općine Matulji.

Ulaz je slobodan, uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera.

U slučaju lošeg vremena, vidimo se u Školsko-sportskoj dvorani Matulji.

NAPOMENA: Sukladno svim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite ulaz će biti moguć BEZ COVID POTVRDA. Zbog epidemioloških mjera svi zainteresirani BESPLATNE ULAZNICE trebaju preuzeti u Galerijici u Matuljima od srijede 25.8.2021. do petka 27.8.2021. u vremenu od 10-12 i 17-19 sati.

Izvor: Opcina Matulji

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...