Početna - IZDVOJENO - Za koncert Petra Graše u Opatiji pripremljeno i nekoliko iznenađenja!
Graso-poster

Za koncert Petra Graše u Opatiji pripremljeno i nekoliko iznenađenja!

11. veljače Petar Grašo održat će veliki koncert u Opatiji.  U sportskoj dvorani “Marino Cvetković” očekuje se oko tri tisuće posjetitelja koji će  moći uživati u vrhunskom nastupu trenutno jednog od najpopularnijih hrvatskih izvođača.

Grašo će prirediti pravi glazbeni spektakl, ali organizatori iz tvrtke OFC agency pobrinuli su se da dojam bude potpun te su pripremili i nekoliko lijepih iznenađenja zahvaljujući kojima će koncert djelovati još spektakularnije.

Eksterijer sportske dvorane te će večeri biti u potpunosti osvijetljen u boji ljubavi – crvenoj, a još romantičnijoj atmosferi, već prilikom dolaska na koncert, zasigurno će doprinijeti čak 500 upaljenih svijeća koje će biti postavljene na kompletnom ulaznom prostoru. Neće, naravno, izostati ni crveni tepih na ulazu uz koji će biti posute ružine latice.

Po prvi puta na jednom koncertu u opatijskoj dvorani i u samom parteru će se nalaziti šankovi, a možda i najatraktivniji efekt dogodit će se u jednom trenutku tijekom samog koncerta. “U suradnji s producentima iz tvrtke dBoki u dvoranu ćemo postaviti “topove” koji će u zrak ispaliti više od pet tisuća konfeta crvene boje u obliku srca. Radi se o tehnologiji koju je na svojem velikom koncertu na novogodišnjem dočeku u Sarajevu koristio i Dino Merlin pred više od 100 tisuća posjetitelja i tražio je da to odradi isključivo tvrtka koju smo i mi angažirali pa vjerujem da je spektakl zaista zagarantiran”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency.

Interes za koncertom je iznimno velik, a ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna za parter (stajanje) i 100 kn za tribinu (sjedenje). Mogu se pronaći na brojnim prodajnim mjestima: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice, Autotrans poslovnice, Dallas Music Shop, restoran Bianco&Nero u opatijskoj dvorani i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...