Početna - IZDVOJENO - Koncert Petra Graše u Opatiji za Valentinovo
Graso-poster

Koncert Petra Graše u Opatiji za Valentinovo

U utorak je otrivenovtko će tijekom ovog Valentinova nastupiti u Opatiji. Jedan od najpopularnijih izvođača naše glazbene scene, Petar Grašo, nastupiti će 11. veljače u sportskoj dvorani Marino Cvetković gdje će zasigurno oduševiti svoje brojne fanove velikim romantičnim koncertom.

– Dolazak jednog vrlo atraktivnog glazbenog imena najavili smo još koncem studenog prošle godine, a interes je već tada bio iznimno velik, pa smo uvjereni kako nas očekuje pravi koncertni spektakl. U suradnji s Gradom Opatijom i TZ Opatije pripremamo i zanimljiva iznenađenja koja će zasigurno oduševiti sve koji Valentinovo odluče provesti u Opatiji, na ovom koncertu, a o njima ćemo javnost obavijestiti uskoro, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency, koja organizira koncert.

Grašo je definitivno jedan od najpopularnijih pjevača na našoj sceni, a to je potvrdio brojnim nastupima koji su punili i daleko veće prostore od onih koji su na raspolaganju u Opatiji, kao što su, uz već spomenutu Spaladium Arenu (u kojoj je nastupio pred više od 12.000 posjetitelja), također Arena Pula i Arena Stožice u Ljubljani. Spomenimo i da je nastupao na dočeku 2017. godine u Splitu gdje je privukao prema nekim procjenama čak oko 50.000 posjetitelja.

– Opatija će kao grad romantike zasigurno biti nezaobilazna destinacija za sve zaljubljene ovog Valentinova, obzirom na svoj šarm, ali i popularnost izvođača kao što je Petar Grašo. Kada smo birali izvođača Grašo je bio na vrhu popisa naših želja, ali zbog njegove zauzetosti i brojnih upita za njegov nastup za Valentinovo morali smo se potruditi kako bismo ga doveli u Opatiju. U tome smo uspjeli i jedva čekamo njegov nastup u sportskoj dvorani u Opatiji, poručio je Vedran Babić, promotor koncerta.

Dolazak posjetitelja očekuje se i iz drugih dijelova Hrvatske, kao i susjednih država, prvenstveno Slovenije, gdje Grašo također ima velik broj fanova. Opatija će tako vikend pred Valentinovo živjeti punim plućima, što će sigurno pridonijeti i vansezonskom turizmu nakon održanog bogatog Adventa u Opatiji.

Ulaznice se mogu kupiti od danas po cijeni od 80 kuna za parter (stajanje) i 100 kn za tribinu (sjedenje), a mogu se pronaći na brojnim prodajnim mjestima: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim. Od ponedjeljka 09.01. u prodaju će biti pušten i ograničen broj VIP ulaznica čija cijena iznosi 150 kn. VIP ulaznice će se moći kupiti u restoranu Bianco & Nero u opatijskoj sportskoj dvorani.

Podsjetimo, na hrvatskoj glazbenoj sceni Grašo je prisutan već više od 20 godina, a novi procvat, već ionako iznimno uspješne karijere, doživljava upravo u protekle dvije godine kad je osvojio cijelu regiju svojim novijim hit pjesmama kao što su Moje zlato, Ne znan za se, Srce za vodiča i Uvik isti. Izvedbom i nekih svojih bezvremenskih hitova kao što su Trebam nekoga, Sve dobro u ljudima, 92, Volim i postojim, ‘Ko nam brani, Godine prolaze, Utorak, Nevista, Ljubav jedne žene… zasigurno će oduševiti punu sportsku dvoranu “Marino Cvetković” u Opatiji, za koju se očekuje da će biti premala kako bi primila sve one koji će htjeti Dan zaljubljenih obilježiti upravo uz romantični koncert Petra Graše.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...