Početna - IZDVOJENO - Za koncert Petra Graše rasprodane VIP ulaznice, regularne ulaznice i dalje u prodaji
Graso-poster

Za koncert Petra Graše rasprodane VIP ulaznice, regularne ulaznice i dalje u prodaji

11. veljače održava se veliki koncert Petra Graše u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji, a neosporivo za mnoge predstavlja pravi odabira proslave dana zaljubljenih, Valentinovo koje slijedi par dana kasnije.

Interes za koncert je iznimno velik, pa su tako VIP ulaznice po cijeni od 150 kuna rasprodane u svega par dana, nakon što su u ponedjeljak ujutro puštene u prodaju. Da zaista mnogi žele posjetiti koncert potvrđuje i nagradna igra na Facebook stranici našeg portala u kojoj se samo u jednom danu uključilo više od 1.200 sudionika kako bi osvojili ulaznicu.

“Iznimno smo zadovoljni zanimanjem publike za nastupom Petra Graše u Opatiji i prema svemu sudeći na dan koncerta više vjerojatno ni neće biti ulaznica u prodaji. Posebno nam je drago što će na ovaj koncert doći publika iz svih dijelova Hrvatske. Ulaznice se također kupuju u Karlovcu, Zagrebu, Varaždinu, Splitu, diljem Istre, ali i u Sloveniji”, otkrio je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency, koja organizira koncert.

Regularne ulaznice za parter po cijeni od 80 kuna i za tribinu po cijeni od 100 kuna su i dalje u prodaji te se mogu pronaći na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske:  kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim u Hrvatskoj, ali i inozemstvu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...