Početna - IZDVOJENO - Povodom otvaranja KTC-a i najvećeg disco kluba na Kvarneru besplatan koncert “Vatre”, Opatija
vatra

Povodom otvaranja KTC-a i najvećeg disco kluba na Kvarneru besplatan koncert “Vatre”, Opatija

Krajem travnja u Opatiji se otvara Kulturno-turistički centar “Gervais” u kojem će se održavati brojne manifestacije. U prizemlju KTC-a nalazi se veliki prostor namijenjen prvenstveno održavanju klupskih koncerata u koji stane čak nešto više od tisuću posjetitelja.

Svečano otvorenje KTC-a “Gervais” održat će se idućeg petka, 28. travnja, a iste večeri javnosti će po prvi puta vrata otvoriti i spomenuti najveći disco klub na Kvarneru.

Tom prigodom Grad Opatija i Festival Opatija u suradnji s opatijskim ugostiteljima (njih čak 16) i tvrtkom OFC agency građanima daruje besplatan koncert popularnog benda Vatra kojeg predvodi Ivan Dečak. Svojim hitovima “Tango”, “Gorim” i ostalim pjesmama zasigurno će dignuti na noge brojne posjetitelje te time najaviti povratak noćnog života u Opatiju i izvan glavne ljetne sezone.

“Veliko nam je zadovoljstvo što dolazimo u Opatiju, a posebna nam je čast što ćemo imati priliku svirati upravo na otvorenju kluba za koji kažu da je najveći disco u regiji. Pozivamo vas sve na vatreno krštenje i veliku proslavu 18. rođendana našeg benda”, rekao je frontmen Vatre, Ivan Dečak, najavljujući koncert u Opatiji.

Vrata disco kluba u sklopu KTC-a “Gervais” (iza hotela Imperial) otvorit će se 28.04. od 21:30h, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati. Ulaz, kao što je spomenuto, bit će otvoren i besplatan za sve posjetitelje.

Priprema se i iznimno bogati koncertni program u disco klubu KTC-a “Gervais” tijekom cijelog svibnja. Svake subote gostovat će neka od najpopularnijih imena hrvatske i regionalne glazbene scene, a detaljnije informacije o tome bit će otkrivene uskoro.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...