Početna - IZDVOJENO - Koncertna promocija albuma Midnight Man
riccardo_staraj

Koncertna promocija albuma Midnight Man

Miks bluesa, rocka, poezije, jazza i elektronske glazbe očekuje posjetitelje promocije novog albuma Riccarda Staraja i Midnight Blues Banda koja će se održati u ponedjeljak, 25. srpnja u 21 sat na maloj sceni opatijske Ljetne pozornice.

Uz predstavljanje albuma ”Midnigh Man” i nastup poznate vokalistice Lele Kaplowitz uz pratnju supruga Joe Kaplowitza na klaviru, te proslavljenog blues usnoharmonikaša Tomislava Golubana, biti će predstavljen i novi brend danske pive Frejdal čiji je uvoznik Nikas. Nova je to piva na tržištu koja će se prvi puta moći okusiti te večeri na Ljetnmoj pozornici.

Uz Staraja i njegov bend kojeg čine Vedran Ružić na bas gitari, Marko Sedlak na električnoj gitari, Edi Lazarić na bubnjevima i Josip Rubinić na trubi, dvosatnom performanceu pridružit će se i autor elektronske glazbe, riječanin CYBORGIX 4E75 koji je za ovu priliku uglazbio Starajevu pjesmu Desert man, odnosno intro u novu pjesmu Midnight Blues Banda naziva Božji nektar a posvećenu upravo Frejdal pivi. Vikinška je to priča koju je Staraj sa svojim bendom odlično ”utopio” u svoj poetsko-glazbeno-scenski performance. Za vizualnu stranu događanja pobrinuo se fotograf Marin Aničić svojim video-art projekcijama.

Ulaznica na ovo događanje stoji 40 kuna, a paket koji uključuje ulaznicu, CD i Frejdal pivu stoji 80 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...