Početna - IZDVOJENO - Kontrola brzine u Rijeci na 10 lokacija
Kamere - zaobilaznica
web

Kontrola brzine u Rijeci na 10 lokacija

Na nizu riječkih prometnica ovo će ljeto biti postavljeni fiksni uređaji za nadzor brzine na temelju kojih će se naplaćivati kazne svim prekršiteljima. Prebrza vožnja će se mjeriti i kažnjavati i na tri lokacije na riječkoj obilaznici.

Rijeka je, uz Zagreb i Osijek, jedan od gradova u kojem će se uređaji postaviti, a MUP nabavlja ukupno 15 radara od kojih će 5 biti u Rijeci i okolici, piše Novi list.

Pet uređaja bit će postavljeno na području Zagreba, a još pet u Osječko-baranjskoj županiji te je ukupno predviđeno 30 lokacija za nadzor brzine. U Rijeci je utvrđeno ukupno 10 mogućih lokacija za instaliranje fiksnih uređaja. Uređaji će se premještati te neće uvijek biti moguće unaprijed znati gdje se nadzor brzine provodi, a gdje ne. Kućišta za radare su već postavljena ili će biti postavljena na stupove javne rasvjete, podvožnjake, nadvožnjake ili u tunelima.

U Rijeci su određene sljedeće lokacije: Zvonimirova ulica kod benzinske crpke Crodux u oba smjera, tunel Pećine na cesti D-404 kod skretanja za Tower centar, Nova cesta na Krnjevu u blizini Gradske toplane, Liburnijska ulica na stupu ispod željezničkog nadvožnjaka nasuprot autopraonice Kantrida i Ljubljanska cesta kod kućnog broja 4 za sva vozila u kretanju iz smjera Matulja prema Rijeci, piše Novi list.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...