Početna - IZDVOJENO - Korisnici jednostavno žele veći iPhone
iphone 6
foto: web

Korisnici jednostavno žele veći iPhone

U ožujku je istraživanje na temelju 4.109 potrošača u Sjevernoj Americi pokazalo kako ih čak 40 posto planira kupiti novi iPhone čim se pojavi u prodaji. Ovo je najviša razina potražnje za nenajavljenim Appleovim uređajem u ChangeWave istraživanjima – snažnija je od onoga što se moglo vidjeti za iPhone 5s ili iPhone 5 prije nego li su bili najavljeni.

U usporedbi s prethodnim iPhone modelima, rezultat je upečatljiv. Svega 26 posto potrošača je bilo koliko-toliko zainteresirano za iPhone (5s) prije nego li je bio najavljen, a 33 posto ih je htjelo kupiti iPhone 5 prije nego je ugledao svjetlo dana. Još prije predstavljana modela 5s i 5c internetom su počele kolati glasine o tome kako će jedan od budućih iPhonea ‘definitivno’ donijeti i veće ekrane. Čini se kako potrošači priželjkuju upravo to, iako u Appleu nemaju razloga biti nezadovoljni prodajnim rezultatima modela 5s. ChangeWave istraživanje sugerira da će se u Cupertinu ipak predomisliti, s obzirom na činjenicu da je gotovo polovina svih ispitanika reklo kako planira uzeti uređaj s barem 5-inčnim ekranom u sljedeća tri mjeseca.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...