Početna - IZDVOJENO - Kvarner destinacija zdravlja za post-kovid rehabilitaciju

Kvarner destinacija zdravlja za post-kovid rehabilitaciju

Zdravstveni turizam je iznimno zanimljiva grana koju gosti traže u vrijeme pandemije Covida-19. “Već godinama radimo na brendiranju Kvarnera kao regije zdravlja,a sada i formalno želimo postati prva certificirana Destinacije zdravlja u Hrvatskoj”, rekla je u Opatiji direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov te istaknula dobru suradnju hotela i klinika.
Intenzivno se radi na online predstavljanjima, a posebna su ponuda post-covid paketi, koji gostima nude programe rehabilitacije dišnih puteva i posebne fizikalne terapije za oporavak nakon bolesti.
Oznaka destinacije zdravlja značila bi da partnerima i gostima neće svaki puta trebati dokazivati prednosti, a otvara se mogućnost uključivanja farmaceutske industrije koja se nadovezuje i razvojem novih proizvoda, kazao je predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera Vladimir Mozetič. Istaknuo je kako KZT Kvarnera trenutno čine 32 članice s preko 7000 zaposlenih po čemu je ovo udruženje najveće u Hrvatskoj.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ugostiteljska škola Opatija postaje regionalni centar kompetentnosti

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru turizam i ugostiteljstvo te je nositelj dva projekta u vrijednosti ...